Gratis online workshops voor Brabantse ondernemers

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Op 18 februari en 18 maart verzorgen Talentvol, AANtWERK en het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant wederom 'Design Thinking Workshops' voor werkgevers en HR-managers. Design Thinking is een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen. "Met Design Thinking kunnen ondernemers hun organisatie echt verder brengen, juist in deze lastige tijd", stellen de organisatoren.

In een online workshop van 3 uur leert expert Anne-Marie Sweep deelnemers alles over de basisprincipes van Design Thinking. "De focus ligt op het behandelen van een specifiek vraagstuk binnen de organisatie van deelnemers, al dan niet corona-gerelateerd. De sfeer is vertrouwd en persoonlijk: met een kleine groep van maximaal 7 personen gaan we aan de slag."

Wat levert de online workshop op?
Het doel van de workshop is meer zekerheid te creëren voor Brabantse ondernemers in deze onzekere periode met behulp van de Design Thinking methode. Aan het einde van de workshop hebben deelnemers:
* Inzicht in de basisprincipes van Design Thinking
* Een concreet actieplan voor hun bedrijf
* Ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld met andere ondernemers

“De Design Thinking sessie hielp me om out of the box te denken. Ik kreeg echt een spiegel voorgehouden en ben met hele praktische, concrete tips en ideeën naar huis gegaan”, vertelt Herbert van den Heuvel, eigenaar van Ictoria.

Aanmelden
De sessies vinden plaats op 18 februari en 18 maart van 14 tot 17 uur. Aanmelden voor een van de Design Thinking Sessies is gratis en kan via https://wspnoordoostbrabant.nl/evenementen/design-thinking/.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties