Rabobank-actie 'Geslaagd ….en door!'

Een ‘studieproof-kamer’ voor Job

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Het halen van je diploma is al een feestje op zich. Voor Job Hendriks uit Ledeacker werd de vreugde nog groter. Hij ontving dinsdag 26 juni uit handen van medewerkers van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een cheque van 800 euro. Hiermee kan hij zijn ‘studieproof-kamer’ inrichten. Job deed mee aan de Rabobank-wedstrijd 'Geslaagd ….en door!'.

Examenkandidaten konden zich tot 14 juni via www.Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij gingen maken na het behalen van hun diploma: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie waren er prijzen te winnen. Rabobank helpt op deze manier jongeren bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

Een reischeque, het collegegeld en de jobcoach zijn eenmalig landelijk uitgereikt. De prijs voor een ‘studieproof-kamer’ zijn aan 80 geslaagde scholieren, verspreid over het land, overhandigd. Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mocht deze prijs dan aan Job uitreiken. Job gaat een technische opleiding volgen waar hij enorm veel zin in heeft. Zijn kamer kan hij nu aanpassen zodat hij er helemaal klaar voor is.

Financieel Gezond Leven
Rabobank staat op voor jongeren om het fundament te leggen voor een financieel gezond leven, vanuit de overtuiging dat iedereen een gezonde financiële toekomst kan creëren. Zelfredzaamheid is hierbinnen een belangrijk thema.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties