(advertorial)

Laat je garage- of bedrijfsdeur zetten door Arjan Smits Montage

Door Matthijs van Lierop

NISTELRODE - Arjan Smits is gespecialiseerd in de montage van garage- en bedrijfsdeuren. En dat al twintig jaar. Niet alleen kun je bij Smits Montage terecht voor een nieuwe garage- of bedrijfsdeur, maar ook voor reparaties, schade, storingen en onderhoud.

Voor iedere soort garage- of bedrijfsdeur ben je bij Arjan Smits aan het juiste adres. Er is namelijk een groot assortiment aan deuren en bovendien zoekt iedereen naar een deur die bij zijn garage of bedrijf past. Deuren verschillen van elkaar in bijvoorbeeld materiaal, snelheid waarmee de deur opengaat, kleur en design. Arjan Smits levert en monteert het allemaal. "De deur wordt volledig afgestemd op de wens van de klant", zegt hij. "Ik geef tevens advies geeft over een passende deur."

Elektrische aandrijving
Alle garage- en bedrijfsdeuren zijn dus verschillend, maar er zijn ook overeenkomsten. Zo voldoen de door Smits Montage gemonteerde deuren aan Europese veiligheidseisen en worden de deuren bediend met een elektrische aandrijving. "Tegenwoordig worden vrijwel alle deuren gemonteerd met een elektrische aandrijving", legt Arjan uit. "Het is een trend dat deuren steeds vaker met apparaten, zoals een telefoon, bediend worden. Het aantal mogelijkheden om een deur te bedienen neemt toe. Die opties nemen technische complexiteit mee voor veel monteurs, maar niet voor mij. Gezien mijn achtergrond als elektricien, weet ik ook veel van de elektrotechnische aandrijving. Alles wat met deuren te maken heeft, daar heb ik verstand van."

Hoogwerker
Doordat Arjan werkt met een hoogwerker, kun je ook bij hem terecht voor grote deuren. "Vroeger werd een deur van vijf bij vijf meter gezien als groot, maar tegenwoordig zie ik ook deuren van acht meter", vertelt hij. "Deuren worden steeds breder en groter."
Naast het monteren van deuren verzorgt Smits Montage ook het onderhoud van deuren en voert Arjan reparaties uit. Veel bedrijven zijn verplicht om een deur om de zoveel tijd te laten keuren. "Bij particulieren is dat vaak niet het geval, maar bij bedrijven gaat zo’n deur natuurlijk vaak open en dicht", doelt hij op de slijtage die ontstaat.

Smits Montage zorgt altijd voor een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Neem voor een kosteloze en vrijblijvende offerte contact op met Arjan Smits via info@smits-garagedeuren.nl. Smits Montage is gevestigd aan de Palmenweg 6 in Nistelrode. Meer info op www.smits-garagedeuren.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties