Horecadrukwerk voor de feestdagen

Door De redactie van Arenalokaal.nl

De nachten worden langer, het kwik daalt, de blaadjes vallen van de bomen. Dat kan maar één dingen betekenen: de feestdagen zijn in aantocht. De tijd van gezellig samenzijn en dingen ondernemen staat voor de deur. Tegenwoordig trekken mensen er steeds vaker op uit. Ze zoeken de gezelligheid op in een sfeervol restaurant, een gemoedelijk café of behaaglijke kroeg.

Als horeca-ondernemer wil je natuurlijk niets liever dan de gasten bij jou naar binnen halen. Verleid ze met heerlijke gerechten, smakelijke drankjes en originele ideeën. Dit alles begint bij de aankleding. Als het er gezellig uitziet, is het voor mensen veel uitnodigender om eventjes binnen te stappen. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken.

Het ziet er verzorgd uit wanneer het personeel in dezelfde kleding is gestoken. Verder is het mooi als de stijl van de horecagelegenheid overal in terugkomt: menukaarten, placemats, servetten, viltjes, opnameblokjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te maken. Hang bijvoorbeeld een originele groet om de hals van een fles wijn om je gasten fijne feestdagen te wensen. Of voorzie de placemats van een agenda met lokale activiteiten. Je kunt al je horecadrukwerk bestellen bij Reclameland.be.

Breng kerstsfeer in je winkel of kantoor met 2D- en 3D-decoratie. Hang een rendierhoofd aan de wand of plaats een gedrukte kerstboom in je etalage. Er zijn allerlei vormen en mogelijkheden, van sneeuwvlok tot kerstbal. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren of zelf iets aanleveren. Ook op de materiaalkeuze heb je invloed.

Wil je warme chocomel, glühwein of een andere drank uitdelen? Hoe leuk is het als je dat kunt doen in je eigen bekertjes. Maak een keuze uit de vier formaten (120, 180, 230 of 360 centiliter) en zorg voor een eigen ontwerp. Dan kunnen jouw feestdagen niet meer stuk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties