Ondernemersclub begint 2019 met uitrollen van nieuwe doelstelling

Gezellige ledenavond Maashorst Ondernemers bij Muifelbrouwerij Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De eerste ledenbijeenkomst van Maashorst Ondernemers in 2019 werd gehouden in de Muifelbrouwerij in Oss. Maandag 21 januari was er een grote opkomst, wat ook te maken had met de producten van de Muifelbrouwerij. Het was een gezellige avond waarbij weer volop nieuwtjes en wetenswaardigheden door de leden onderling gedeeld werden. Tijdens de bijeenkomst werden tevens de nieuwe doelstellingen voor Maashorst Ondernemers gepresenteerd. Voor alle leden was er een leuke verrassing in de vorm van een houten ledenbord.

Twan van Bakel overhandigt het eerste ledenbord aan Martin Ostendorf. (foto: Rian van Schijndel)

Na het welkomstwoord door voorzitter Twan van Bakel, vertelde bestuurslid Rian van Schijndel van Maashorst Ondernemers over de nieuwe doelstellingen van de stichting. Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website werden gepresenteerd onder het motto; Als je jezelf serieus neemt, doen anderen dat ook. "Steeds meer bedrijven weten ons te vinden", stelt ze. "Als ondernemer in de Maashorst heb je binding met dit prachtige OERgebied en kun je samen het natuurgebied én je eigen onderneming op de kaart zetten. Door samenwerking, ontmoeting en informatievoorziening wil Maashorst Ondernemers jou als ondernemer laten profiteren van een groot netwerk in het Maashorstgebied."

Muifelbrouwerij
Muifelbrouwerij heeft als missie het ontwikkelen, produceren en verkopen van smakelijke en bijzondere speciaal bieren en dat doet de brouwerij al sinds 2007. De naam komt voort uit een samentrekking van Megen en Duivel. Eigenaar Martin Ostendorf kondigde aan dat hij op 16 februari zijn echte eigen brouwketels gaat openen. Ook vertelde hij vol enthousiasme over zijn passie en de collega-ondernemers kregen een kijkje in de keuken. Hierna werd nog even na-gemuifeld onder het genot van een lekker Muifelbiertje.

De nieuwe website is te vinden op www.maashorst-ondernemers.nl

Biertjes van Muifelbrouwerij. (foto: Rian van Schijndel)

Ledenborden en nieuwe flyers van Maashorst Ondernemers. (foto: Rian van Schijndel)

De Maashorst Ondernemers krijgen bij Muifelbrouwerij een kijkje in de keuken. (foto: Rian van Schijndel)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties