De scooter van je dromen kun je ook leasen

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Scooters zijn nog altijd razend populair. Bij jongeren is het een zeer geliefd vervoermiddel, met name omdat je er al eerder op mag rijden dan in een auto. Maar ook volwassenen verplaatsen zich steeds vaker op een scooter. Vooral in de stad is een scooter in veel gevallen praktischer en handiger dan een auto, omdat je bijna overal tussendoor kan. Ben je op zoek naar een scooter, dan kun je deze natuurlijk kopen, maar het is ook mogelijk om er een te leasen.

De aanschaf van een scooter betekent vaak een grote uitgave. Hoe hoog dat bedrag is, hangt natuurlijk af van welke scooter je koopt en of deze nieuw of tweedehands is. Na aankoop van de scooter moet je eventuele reparaties zelf betalen. Daarnaast dien je de scooter te verzekeren en belasting te betalen.

Scooter leasen
Je kunt er ook voor kiezen om een scooter te leasen. In dat geval ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt, maar betaal je een vast maandelijks bedrag om op de scooter te kunnen rijden. Je kiest zelf of je in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden wilt afbetalen en bent direct eigenaar van de gekozen scooter. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Je ontvangt iedere maand een handig rekeningoverzicht, zodat je precies kunt zien hoeveel je al hebt afbetaald.

Scooterlease XL
Ben je op zoek naar een retro-, city- of sportieve scooter van een gerenommeerd merk als La Souris, Vespa, Piaggio, Peugeot, Kymco of BTC? Lease je scooter bij scooterlease-xl.nl. Een scooter leasen is al mogelijk vanaf 60 cent per dag all-in. Dien je lease-aanvraag in en je hoort zo snel mogelijk of de aanvraag is goedgekeurd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties