Cursus 'Website optimaliseren voor Google' bij Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

Oss - Heb je een website, maar wordt deze niet goed in Google gevonden? Krijgt je website te weinig bezoekers en krijg je te weinig leads of verkopen in je webwinkel? Volksuniversiteit Oss start 18 maart om 19.30 uur met de cursus Hoe optimaliseer ik mijn website voor Google (SEO)?

De cursus is bedoeld voor mensen en ondernemers die een website of webwinkel hebben, maar waarvan de website onvoldoende in Google gevonden wordt. Daarnaast is de cursus vooral geschikt als je geen (duur) SEO-bedrijf wil inschakelen, maar vooral zelf je website wil optimaliseren.

In vijf avonden worden diverse aspecten van het optimaliseren van je website behandeld. Het is een echte hands-on training, waarbij het geleerde gelijk in de praktijk kan worden toegepast. Na de cursus begrijp je (beter) wat zoekmachineoptimalisatie (SEO) is en weet je wat je moet doen om je website of webwinkel hoger in Google te krijgen, zodat deze beter gevonden wordt, meer bezoekers krijgt en meer leads of verkopen genereert.

Inschrijven
De cursus gaat sowieso van start op maandag 18 maart en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties