Bespaar geld met refurbished producten

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor je nieuwe smartphone? Overweeg dan eens een refurbished exemplaar. Dit zijn eerder gebruikte toestellen, maar het zijn echt niet zomaar tweedehands apparaten. Experts zorgen dat alles weer up-to-date is en werkend. De hardware en software voldoen aan alle kwaliteitseisen. Eigenlijk koop je dus een zo goed als nieuwe smartphone voor een veel aantrekkelijkere prijs.

Neem bijvoorbeeld de iphone 6s refurbished. Een eerder gebruikt exemplaar wordt door Apple-specialisten op vijftig verschillende punten gereviseerd. Voldoen de onderdelen niet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt de iPhone voorzien van nieuwe onderdelen. Tel daarbij op dat de behuizing, het scherm, de knoppen, de batterij en andere kleine onderdelen sowieso vervangen worden. Er is dus geen sprake van krasjes of andere gebruikssporen. Verder voorzien de specialisten het toestel van optimale software. Hierdoor is je refurbished Apple iPhone 6s niet van nieuw te onderscheiden.

Hoesje
Als je dan eindelijk je Apple iPhone 6s hebt, refurbished of niet, dan is het ergste dat je kan gebeuren dat je hem laat vallen. Meestal doorstaat je smartphone zo'n val niet zonder kleerscheuren. Je hebt zo een ster in je scherm of een beschadiging aan de behuizing. Daarom doe je er verstandig aan je nieuwste aanwinst veilig te beschermen. Dan biedt een stevig iphone 6 hoesje uitkomst. Op die manier blijft je steun en toeverlaat, jouw connectie met de (digitale) wereld, er zo lang mogelijk mooi en netjes uitzien. Mocht je hem dan een keer per ongeluk laten vallen dan is de kans veel groter dat hij dit overleeft. Daarnaast zit je iPhone er ook nog eens veel leuker uit met een hip hoesje of stoere cover.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties