AutomotiveNL Oss: dé autosleutelspecialist voor bijna alle auto’s

Door Leon Voskamp

OSS - Stel, je wil 's ochtends gaan werken, maar je bent je autosleutel kwijt en hebt geen reservesleutel. Of nog erger, je bent op vakantie in het buitenland en je sleutel is kwijtgeraakt. Zorg er daarom altijd voor dat je een reservesleutel voor je auto hebt. AutomotiveNL Oss is dé autosleutelspecialist en kan je helpen voor bijna alle soorten auto's.

Sinds 2019 is het bedrijf gevestigd aan de Sweelinckstraat 15 in Oss. Iedere week heeft Hussain zeker vijf automobilisten die hun sleutel of afstandsbediening kwijt zijn geraakt. "Als je geen (werkende) sleutel meer hebt, kunnen we je altijd helpen. Het maakt niet uit in welke auto en model je rijdt. Als je ergens in Nederland of België staat, komen we naar je toe. Dan rekenen we wel voorrijkosten. Het is daarom veel voordeliger om te zorgen dat je een reservesleutel op zak hebt. De sleutel/afstandsbediening is klaar terwijl je wacht."

Kwaliteit
AutomotiveNL richt zich op zowel autobedrijven, garages als particulieren. Iedereen is welkom bij het Osse bedrijf. "De kwaliteit is hetzelfde als bij een officiële dealer, alleen kan ik veel sneller leveren. We hebben een enorme voorraad en anders heb ik ze binnen vier werkdagen binnen. Naast originele sleutels kan ik ook imitatiesleutels leveren, die kwalitatief ook heel goed zijn maar veel goedkoper. Ons doel is in ieder geval om altijd klanten tevreden te stellen. We willen dat ze de komende jaren vooruit kunnen."

Daarnaast repareert AutomotiveNL Oss afstandsbediening printplaten, drukknoppen, microswitches, Elektronische Stuursloten (ESL), contactsloten zowel elektrisch als mechanische, verwijdert het startonderbrekingen (IMMO-OFF) en kan het airbag modules resetten.

Meer informatie
AutomotiveNL is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden is een bezoek mogelijk op afspraak. Telefonisch bereikbaar via (06) 40 20 46 15 of (0412) 20 25 75 of stuur een e-mail naar info@automotivenl.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.automotivenl.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties