Wijn- & spijswandeling

Zondag 23 juni culinair genieten in hartje Wijchen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN – Culinair genieten in hartje Wijchen. Dat kan op zondagmiddag 23 juni tijdens de eerste Wijn- & Spijswandeling, georganiseerd door vier plaatselijke restaurants. Thuis bij Fien, Zaal 4, Sterrebosch en Meneer Smit hebben de handen ineengeslagen en zijn de initiatiefnemers voor de Wijn- & Spijswandeling.

De vier horecazaken willen deelnemers aan de wandeling zondagmiddag laten genieten van lekkere wijnen en mooie gerechten. Je wandelt van 15 tot 19 uur langs deze vier Wijchense toprestaurants. Bij elk restaurant krijg je een heerlijk gerechtje met een bijpassende wijn. De perfecte manier om het weekend af te sluiten.
Tickets voor de Wijn- & Spijswandeling kosten 39,50 per persoon en zijn verkrijgbaar via www.captainticket.nl/ticketshop/wijnspijs/.


Historisch Wijchen
Wijchen kent een rijke historie. Al in de Romeinse tijd was er bedrijvigheid. Er zijn diverse vondsten gedaan uit de tijd van de Romeinen en Wijchen kent mooie historische en culturele plekken in het centrum. Ook de horeca in Wijchen is de laatste tijd flink tot bloei gekomen. Ontdek deze mooie plaats tijdens de culinaire Wijn- & Spijswandeling.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties