Yopper Parkinson Beweegdag in Maashorst

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Bij Teugel Resort Uden vindt zaterdag 2 juni een activiteit plaats van Yoppers Parkinson. De dag is speciaal voor mensen die op jongere leeftijd zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson of een aanverwante aandoening. Daarnaast zijn familie, mantelzorgers en andere betrokkenen van harte welkom. Het thema is: bewegen in natuurgebied De Maashorst.

De beweegdag wordt verzorgd door vrijwilligers en medewerkers van Parkinson Yopper Cafés Oss, Uden, Meierijstad en Helmond. Er is keuze uit drie workshops: Nordic Walking, PWR (Power Wellness Recovery) en een fietstocht. Al deze activiteiten worden begeleid door professionals. Deelnemers kunnen ervaringen en tips uitwisselen tijdens en na de workshops en lunch. 

In verband met de organisatie is van tevoren aanmelden noodzakelijk. Voor nadere informatie kun je terecht bij brabant.yoppers@gmail.com, 06-38932630 en 06-14636701. Deelname aan de beweegdag op 2 juni, die van 10.30 tot 16 uur duurt, kost 17,50 euro. Dit is inclusief lunch en workshop(s).

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties