Workshop ‘Solliciteren, werknemersvaardigheden & LinkedIn’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - In samenwerking met de organisatie Werk en Vakmanschap uit Oss biedt de Volksuniversiteit Oss een workshop ‘Solliciteren, werknemersvaardigheden & LinkedIn’.

Voor een sollicitatie worden er werknemersgedrag- en vaardigheden verwacht die voor velen niet vanzelfsprekend zijn. Daarom is het belangrijk dat je hierop voorbereid bent. In deze workshop, worden herkenbare situaties vanuit de praktijk verder uitgelicht en besproken.
Hoe maak je een CV? Hoe bereid je je voor op een sollicitatie? Wat zijn de meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek? Hoe kan ik mijn LinkedIn profiel effectief inzetten om mijn netwerk te vergroten en mijn droombaan te vinden?
De workshop bij Volksuniversiteit Oss wordt verzorgd door Werk en Vakmanschap. Deze organisatie uit Oss maakt zich sterk voor een goede match tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor technisch personeel. Zij behartigen de belangen van de bedrijven en potentiële werknemers en weten als geen ander wat er nodig is.

Inschrijven via website
Deze workshop wordt dit voorjaar meerdere keren binnen het programma aangeboden. De eerstvolgende staat gepland op 13 februari van 19 tot 21.30 uur. Inschrijven en meer informatie is terug te vinden op www.volksuniversiteitoss.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties