Winnaars Osse Sportawards bekendgemaakt tijdens online show

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - De winnaars van de Osse Sportawards worden op 25 januari bekendgemaakt tijdens een online show. Ook worden ook alle kampioenen op een ludieke manier in het zonnetje gezet. De show start om 20 uur, duurt ongeveer 30 minuten en is te bekijken via het YouTube kanaal van het Sport Expertise Centrum en via DTV. 

Het programma bestaat uit een aantal verrassingselementen. De show vindt plaats vanuit een openluchtstudio. Er is onder meer aandacht voor een Osse sportfamilie en verder wordt het vreemde sportjaar 2020 uitgelicht met portretten en verhalen van Osse sporters. Sommige sporters kwamen niet of nauwelijks in actie en moesten zelfs hun trainingen aanpassen of stoppen. Anderen zagen een kampioenschap of promotie plotseling verdwijnen of de Olympische Spelen met een jaar uitgesteld worden. Gek genoeg waren er ook sporters die juist meer in de publiciteit kwamen.

Dit jaar is er één Osse Sportaward voor de meest aansprekende prestatie van 2020. De categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportteam zijn hiervoor eenmalig bij elkaar gevoegd. Net als vorig jaar wordt de Sportakkoord Stimuleringsaward uitgereikt. De award gaat naar de organisatie die het ontvangen stimuleringsbudget het beste heeft ingezet. Nieuw dit jaar is de Regenboogaward, een initiatief van Regenboogstad Oss, COC Noordoost Brabant en het Sport Expertise Centrum. De award gaat naar een initiatief van een sportaanbieder om het sportklimaat en respect voor mensen uit de LHBTI+ gemeenschap te verbeteren.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties