Wijchense Schone bier-spijsavond bij Meneer Smit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - Brouwerij Wijchense Schone brouwt bier, Meneer Smit serveert het. Dit is al lange tijd zo, maar nu is het tijd voor een nieuw evenement om dit nog verder te benadrukken: de Wijchense Schone bier-spijsavond op donderdag 30 januari.

Tijdens deze avond worden vijf verschillende bieren van Wijchense Schone geschonken en daar worden bijpassende gerechten uit de keuken van Meneer Smit bij geserveerd. Maar dit is niet het enige. Paul Bier, brouwer, eigenaar en tevens biersommelier, vertelt deze avond alles over de bieren van Wijchense Schone. Hoe ze worden gebrouwen, welke technieken hier aan te pas komen en uiteraard waarom de gerechten goed passen bij de bieren. Behalve een lekkere avond is deze dus zeker ook leerzaam. De vijf gerechten zijn vullend en geschikt als avondmaaltijd, vooraf eten is dus niet nodig.

Reserveren is verplicht en kan bij Meneer Smit via 024-6792900 of info@meneersmitwijchen.nl. De avond start om 19 uur en kost 35,50 per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties