Werkgevers en werkzoekenden verbinden via LinkedIn

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseert online banenmarkt

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REGIO - De coronacrisis heeft grote invloed op de arbeidsmarkt. Om werkgevers en werkzoekenden samen te brengen houdt het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant dinsdag 1 december de WSPNOB Online Banenmarkt.

De WSPNOB Online Banenmarkt wordt gehouden via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Dinsdag 1 december tussen 10 en 13 uur kunnen werkgevers actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen om op deze manier gevonden te worden.

Sessies met werkgevers
Tijdens de WSPNOB Online Banenmarkt vindt een aantal Zoom-sessies plaats met werkgevers uit specifieke sectoren. Werkzoekenden kunnen zich van tevoren aanmelden voor een sessie in een sector die hun interesse heeft. Zij kunnen tijdens deze sessie het verhaal horen van deze werkgever, vragen stellen en zichzelf presenteren. Zo hoopt WSP NOB nog meer werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te verbinden.

Aanmelden
Aanmelden voor de WSPNOB Online Banenmarkt is gemakkelijk. Log in op LinkedIn en zoek in de zoekbalk op WSPNOB Online Banenmarkt. Klik vervolgens op lid worden. Je krijgt binnen 24 uur bericht dat je bent toegevoegd aan de groep. Na het evenement zullen de vacatures en oproepen nog geruime tijd zichtbaar blijven.

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN. De Online Banenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties