Wees welkom op het TBL tijdens de open dag op 2 februari

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

Het Titus Brandsmalyceum is dé school voor havo, atheneum en gymnasium. Met modern onderwijs bereiden we je voor op de maatschappij van morgen. We zijn trots op onze masterclasses en het Expeditie-onderwijs. Speciaal ontwikkeld om jou de best denkbare start te geven.

Leer onze school beter kennen en wees welkom tijdens onze open dag. Op deze dag kun je sfeer proeven, kennismaken met leraren en leerlingen, genieten van optredens en al je vragen stellen. De open dag helpt je ontdekken of onze school bij je past.

Je mag zijn wie je bent
Op het TBL mag elke leerling zichzelf zijn. Juist de verschillende inzichten en passies zijn de motor van onze school. We willen ontdekken wie je bent, wat je bezighoudt. Op het TBL geldt dat de relatie met jou vooraf gaat aan de prestatie. Zo leren we van én met elkaar.

Jouw kroon op ons werk
Op het TBL leggen we de nadruk op vaardigheden zoals samenwerken, oplossingen bedenken, je flexibel opstellen, omgaan met cultuur en culturen, leiderschap tonen en weerbaar zijn. Het maakt van onze leerlingen wereldse mensen. Onze school is in balans, actief en succesvol. Het bewijs is de fijne sfeer en onze leerlingen die met glans het diploma halen. We hebben het hoogste slagingspercentage voor havo en vwo in de regio, al jaren op rij! Daar zijn we erg trots op!

De open dag van het TBL wordt gehouden op vrijdag 2 februari 2018, van 16.00 uur tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties