Drie dagen eindejaarsshow in Rijkevoort

Wees welkom in de keukenfabriek van Dekkers-Fransen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RIJKEVOORT - Wie op zoek is naar zijn droomkeuken, doet er verstandig aan de eindejaarsshow te bezoeken van Dekkers-Fransen in Rijkevoort. Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december is het de ideale plek om inspiratie op te doen en verschillende stijlen te ontdekken, van landelijk tot modern en van design tot een tijdloos ontwerp.

Met veertig jaar ervaring op zak, weet eigenaar Jan Dekkers wat zijn klanten van hem verlangen. “Wanneer je bij ons iets koopt dan zorgen we dat het echt op je lijf geschreven is”, legt hij uit. “Bij veel bedrijven betekent 'maatwerk' dat ze een aantal opties voorstellen die precies passen in de ruimte die je hebt. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch, maar wij gaan een stapje verder. In onze showroom laten we ideeën zien. De rest is aan de klant. Het moet namelijk niet alleen passen in de ruimte, het moet vooral passen bij de stijl en wens van de klant.”

Eigen fabriek
Dekkers-Fransen kan op deze manier werken omdat het bedrijf over een eigen fabriek beschikt. “Daar kunnen we alles maken”, vertelt zoon Koen, die net als zijn vader een passie voor hout heeft. “We realiseren precies wat de klant wil. In onze uitgebreide showroom kun je inspiratie opdoen. Per aanvraag schetsen we een volledig sfeerbeeld, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Dit werken we uit in een 3D-ontwerp met detail- en technische tekeningen. Daarbij krijg je gratis kleuradvies voor de inrichting.”
Dekkers-Fransen maakt overigens meer dan alleen keukens. “Omdat we onze eigen producten maken, kunnen we hele interieurs ontwerpen”, vervolgt Koen. “We denken mee met wat de klant wil. Alles heel eigentijds. Daar zijn we goed in. Ook ontzorgen we de klant in het hele traject, van sloop tot oplevering.”

Presentatie 2018
Jaarlijks houdt Dekkers-Fransen een eindejaarsshow. Jan: “Het ideale moment om de nieuwe kleuren en materialen voor 2018 te presenteren. Wat gebeurt er op het gebied van styling? Wat zijn de laatste trends? Wij volgen de bewegingen op de markt en passen dit toe. We nodigen u graag uit om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe mogelijkheden te bekijken en u te laten informeren.”
Bezoekers zijn donderdag 28 en vrijdag 29 december welkom tussen 10 en 17.30 uur. Op zaterdag 30 december is de showroom open van 10 tot 16 uur. Daarna is het bedrijf tot en met 8 januari gesloten. Dekkers-Fransen is te vinden aan de Veldweg 2 in Rijkevoort. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden alvast op www.dekkersfransen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties