Wederom een prijswinnaar van een gratis garagedeur bij BASK

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT - Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen, die op 5 en 6 juni plaatsvonden, hebben vele mensen de weg naar de showroom van BASK Garagedeuren in Nederasselt weten te vinden. Op het hoofdkantoor van Novoferm in Almelo werden in totaal vier gratis garagedeuren verloot.

De heer en mevrouw Van der Zanden zijn blij met de gratis garagedeur, die vanwege de Corona-tijd op gepaste afstand symbolisch in de showroom werd overhandigd.

Hoewel uit alle inzendingen geen winnaar aan BASK Garagedeuren werd toebedeeld, trok het bedrijf uit Nederasselt dat dit jaar het 25-jarig jubileum viert, uit haar eigen inzendingen alsnog een winnaar. De heer en mevrouw Van der Zanden uit Beuningen waren de uitverkorenen en werden verrast met een gratis garagedeur. In de showroom kwamen zij de waardebon en een bos bloemen in ontvangst nemen van Monique Fransen van BASK. Zelf hadden zij ook een mooie bos bloemen bij voor BASK als felicitatie voor het 25-jarig jubileum. Inmiddels is de deur in bestelling genomen en deze wordt op korte termijn gemonteerd.

Tijdens eerdere edities in 2017, 2018 en 2019 had BASK Garagedeuren ook al een winnaar in hun midden, deze waren toen afkomstig uit Zeeland, Schaijk en Alverna.

Heeft u de Grandioze Garagedeur Dagen gemist? Informeer vrijblijvend naar de huidige acties of bezoek de showroom. Check de website voor de actuele openingstijden: www.bask-garagedeuren.nl.  Later dit jaar zal BASK Garagedeuren het 25-jarig jubileum op gepaste wijze gaan vieren. Meer informatie hierover zal te zijner tijd op de website en Facebookpagina worden vermeld.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties