Huiskamer Hypotheken Uden: zeven dagen per week bereikbaar

'We begeleiden de klant van A tot Z'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Ruim twee jaar geleden zijn Edwin van der Burgt en Joep Janssen begonnen met hun eigen hypotheken advieskantoor. Doordat steeds meer grote partijen hun kantoren sluiten werd het persoonlijke contact voor hun gevoel steeds minder. Dat is niet hoe zij in elkaar zitten. Het duo wil altijd klaar staan voor de klant: op kantoor of bij de mensen thuis. Daarom zijn ze Huiskamer Hypotheken Uden gestart. "Wij geven een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie", zegt Joep. "Waar en wanneer jij wil: wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via de telefoon, mail of app." Sinds de oprichting van het bedrijf heeft het tweetal al veel mensen met succes geholpen.

Edwin en Joep hebben samen meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en zaken die met je woning te maken hebben. Ze kennen elkaar van hun tijd bij de Rabobank. Ze breken met het imago van de markt. "Gastvrijheid is voor ons laagdrempelig en altijd een warm welkom", vertelt Edwin. "Wij begeven ons met Huiskamer Hypotheken op een geheel ongewone manier in de wereld van het financieel advies. De financiële sector staat vooral bekend als stroperig, stropdassen, niet transparant en niet gastvrij. Dat kan en moet anders."

Flexibel
"Nu zijn we veel flexibeler", licht Joep toe. "Ook in de avonduren en weekenden staan we voor onze klanten klaar. Dat is zeker in de huidige woningmarkt fijn waarin huizen snel verkocht zijn. Dan is het prettig als je ons in het weekend een appje kunt sturen om te vragen wat jouw mogelijkheden zijn. Wat kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je? Welk bod kun je uitbrengen? Snel schakelen is zeker mogelijk. Je weet waar je aan toe bent en kunt eventueel op korte termijn een bod uitbrengen. Daarnaast zijn we niet meer gebonden aan één geldverstrekker. We hebben nu vrijheid om te kiezen voor andere verstrekkers die wellicht voor jouw situatie betere voorwaarden hebben."
Edwin bevestigt wat Joep zegt. "Het kopen van een woning is een flinke uitgave", vult hij aan. "Lang niet iedereen wil dat via een videogesprek afhandelen. Je wil gewoon even rustig met een adviseur kunnen overleggen. Daar denken wij in mee. Je kunt bij ons op kantoor komen, maar wij vinden het ook niet erg om aan huis te komen. Daar heb je al jouw spullen bij de hand."

Totaalpakket
Het team van Huiskamer Hypotheken Uden is onlangs versterkt met André Toonen. De adviseurs begeleiden je van A tot Z bij de aankoop van een nieuwe woning. "Vooraf bekijken we je mogelijkheden", legt Joep uit. "Mensen denken vaak dat ze niet veel kunnen lenen, maar in de praktijk valt dat meestal reuze mee. Twee starters die beiden modaal verdienen kunnen samen best wel wat aan. Mensen zijn vaak aangenaam verrast. Behalve de leensom bekijken we ook wat je maandlasten gaan worden, van welke regelingen je eventueel gebruik kunt maken en leggen we uit hoe het kopen van een woning in zijn werk gaat."
Ook na de aanschaf van je woning gaat de begeleiding verder. "Om je hypotheekaanvraag rond te maken heb je veel documenten nodig", vervolgt Edwin. "Het liefst gaan we dan even naar de klant toe en zoeken het samen met je uit. Dan maken we kopieën om het verder in orde te maken. Een stukje ontzorging van de klant. Tot slot bekijken we welke verzekeringen nodig zijn of je nog wil hebben. Ook is het mogelijk om lopende polissen onder de loep te nemen. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van financiële dienstverlening bij de aanschaf en het hebben van een eigen wonen. Je kunt bij ons alles op één plek onderbrengen."

Contact
Zoals gezegd is Huiskamer Hypotheken Uden zeven dagen per week bereikbaar. Ben je op zoek naar een (andere) woning, ga je verbouwen of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Neem contact op met Edwin (06-55833150 / edwin@huiskamerhypotheken.nl) of Joep: (06-53571898 / joep@huiskamerhypotheken.nl) voor een kennismakingsgesprek. Bellen, mailen of appen: net waar jouw voorkeur ligt. Meer informatie op www.huiskamerhypotheken.nl/udeneo.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties