VVD Maashorst lanceert eigen biertje: Maasdorst

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - VVD Maashorst vindt de presentatie van het logo van de nieuwe fusiegemeente Maashorst een goede reden om samen te proosten. En dat kan voortaan in stijl, met het enige echte Maasdorst-biertje.

Samen deel van een nieuw geheel; dat is het motto van VVD Maashorst. "Wat brengt nu meer samenhorigheid dan met elkaar een toost uitbrengen", vraagt lijsttrekker Maarten Prinssen. "Vanaf nu kan iedereen proosten met een Maasdorst-biertje in de hand. Ontwikkeld door en voor inwoners van gemeente Maashorst. Alcoholvrij, dus écht voor iedereen. En gratis te bestellen via www.vvdmaashorst.nl. Je hoeft er niet eens voor van huis: een VVD-lid brengt jouw pakketje tot aan de voordeur. Ook gratis. Alleen even zorgen dat je op tijd bestelt, want er zijn maar duizend pakketjes verkrijgbaar."

Het Maasdorst-biertje is niet de enige ludieke actie waarmee VVD Maashorst zich de komende tijd presenteert. In alle zes de kernen van de nieuwe gemeente vind je binnenkort meer verwijzingen naar de slogan ‘samen deel van een nieuw geheel’. Verder staan alle VVD-leden klaar om met inwoners van de nieuwe gemeente in gesprek te gaan. Speerpunten en het volledige programma lees je op www.vvdmaashorst.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties