Voorstelling leerlingen Dansklas en Theaterbrugklas TBL in De Muzelinck

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

Op donderdag 6 juni vindt de voorstelling “School Life”/"Jungle Book" plaats, gespeeld door de leerlingen van de Dansklas en de Theaterbrugklas TBL. De voorstelling vindt plaats om 19.00 uur.

Dit schooljaar is de Dansklas gestart o.l.v. choreograaf Noortje vd Wetering. Iedere dinsdag kwamen de leerlingen samen voor danslessen. Samen met hun docent hebben ze een verhaallijn en choreografieën bedacht voor de voorstelling “School Life”. De voorstelling wat gaat over de eerste schooldag. Waar loop je op zo’n dag tegen aan, wat vinden de nieuwe klasgenoten van jou en wat vind jij van de rest. Hoe zijn de leraren, de vakken, etc. Het is een voorstelling gemaakt en gedanst door eerste en tweedejaars leerlingen van het TBL.
Ook dit schooljaar doen weer een aantal brugklassers mee aan de dramalessen van de Theaterbrugklas. De lessen worden afgesloten met het spelen van een voorstelling. Onder leiding van Floor-Anne van Vliet en Stanley Stokkermans hebben de leerlingen een jaar lang gerepeteerd..
“Jungle Book” vertelt het verhaal van Mowgli. Verbannen door de woeste tijger, Shere Khan, zijn het mensenjong genaamd Mowgli en zijn pantervriend, Bagheera, op de vlucht in de diepste delen van de jungle. Op hun reis ontmoeten de twee een sinistere slang genaamd Kaa, een kudde olifanten en een gigantische beer genaamd Baloo, die hen het slingerende muzikale ritme van de jungle leert. Nadat ze een gevaarlijke ontmoeting met een bende apen onder leiding van koning Louie hebben overleefd, worden Mowgli en Bagheera gedwongen om voor hun leven weg te rennen. Wanneer Shere Khan terugkeert, moeten onze helden en hun mededieren strijden om de vrede in de jungle herstellen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties