Volop zomeracties bij Groot Café Meneer Smit in Wijchen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN – Bij Groot Café Meneer Smit aan de Oude Klapstraat 78 in Wijchen zijn er deze zomer volop aantrekkelijke acties.

Meneer Smit was de voormalig directeur van het postkantoor dat op dit adres gevestigd was. Hij was hét gezicht van 't kantoor en dat is hij nu nog steeds. Zijn hand zie je nu nog terug in het pand op de Oude Klapstraat 78. Dat ligt in hartje centrum van Wijchen, een dorp waar je ook heel fijn kunt winkelen. Er is veel horeca, er zijn speciaalzaken en een paar grotere winkels. Zowel voor kleding, schoenen, cadeautjes als de dagelijkse boodschappen kun je je hier heel goed vermaken.

In de zomermaanden zijn er bij Meneer Smit elke maandag tot en met donderdag aantrekkelijke acties. Elke maandag: schnitzel met champignonsaus, friet en sla voor 12,50; elke dinsdag: alle maaltijdsalades en pasta’s 12,50; elke woensdag: varkenshaaspuntjes in champignonsaus 15 euro; elke donderdag: 2 halve liters Weizener van de tap + 8 bitterballen voor 15 euro.

Combi-bon bioscoop
Meneer Smit zit in hetzelfde pand als de servicebioscoop van Wijchen. De combi-bon is een tweegangendiner met een bioscoopkaartje. Je kunt hierbij zelf kiezen of je een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht wilt eten. Je hebt keuze uit de gerechten van het hiervoor samengestelde menu. Deze combi-bon is ook leuk om cadeau te geven. De combi-bon bioscoop heeft een vaste prijs van 33 euro.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties