Volksuniversiteit Oss presenteert nieuw cursusprogramma

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Deze week verschijnt het cursusmagazine van Volksuniversiteit Oss met daarin het nieuwe cursusprogramma 2019-2020. Er is weer een mooi gevarieerd programma ontwikkeld op het gebied van Talen, Persoonlijke Ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Digitaal & Online, Lichaam & Geest, Creatief, Culinair en Ondernemen.

Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio. Naast de reguliere talen zoals Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans zijn ook Nederlands voor anderstaligen (NT2), Grieks, Portugees, Russisch, Turks, Arabisch, Latijn, Pools, Hongaars, Japans, Indonesisch en Nederlands voor laaggeletterden (NT1) in het aanbod opgenomen.
Elk niveau is terug te vinden, van beginners tot gevorderden. Zo biedt Volksuniversiteit Oss cursussen aan op niveau, die ter voorbereiding dienen voor internationale examens, te weten Spaans DELE en Engels Cambridge B2 First & C1 Advanced. Maar ook worden er intensieve, versnelde cursussen aangeboden in de talen Spaans, NT2, Italiaans en Duits. Voor haar taalcursussen maakt Volksuniversiteit Oss veelal gebruik van docenten die 'native speakers' zijn.

Informatiebijeenkomsten talen
Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over een taalcursus of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten die Volksuniversiteit Oss organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten zullen diverse taaldocenten aanwezig zijn en is inschrijven direct mogelijk.
• Dinsdag 3 september van 19 tot 21 uur (alléén NT2 cursussen) bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 in Oss;
• Donderdag 5 september van 19 tot 21 uur in het Udens College, President Kennedylaan 22b in Uden;
• Zaterdag 7 september van 10 tot 13 uur bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 in Oss.

Dit najaar heeft Volksuniversiteit Oss haar programma verder verbreed en een groot aanbod nieuwe cursussen, workshops en lezingen in het programma opgenomen. Zo zijn er onder meer mogelijkheden om je vaardigheden op het gebied van ‘omgaan met veranderingen’, gelaatkunde en het ‘starten van je eigen bedrijf’ te verbeteren. Of meer kennis op te doen over de geschiedenis van Oss, de computerprogramma’s Wordpress of Adobe Illustrator of het ontwerpen van je eigen tuin. Maar ook cursussen met onderwerpen uit de kunstgeschiedenis en filosofie zijn terug te vinden in het aanbod.

Inschrijven via website
Meer informatie over de ruim 180 cursussen die vanaf september van start gaan, staan vermeld op www.volksuniversiteitoss.nl en in het huis-aan-huis verspreide cursusmagazine. Inschrijven is direct mogelijk via de website. Het magazine niet ontvangen, maar wel interesse? Het is ook af te halen bij Volksuniversiteit Oss, boekhandel Derijks, bibliotheek Oss/Uden, de Lievekamp en Markant.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties