Volksuniversiteit Oss gaat weer klassikaal

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Na ruim 2 weken geen klassikale lessen gegeven te hebben, opent Volksuniversiteit Oss vanaf maandag 23 november weer haar deuren voor haar cursisten. Uiteraard allemaal onder de voorwaarden van de nog steeds geldende Corona-maatregelen. Reeds lopende cursussen worden klassikaal voortgezet, maar ook gaan er nog nieuwe cursussen van start. Meer informatie hierover op www.volksuniversiteitoss.nl. 

De lessen van de lopende cursussen worden na een korte pauze weer opgepakt. Daarnaast starten er de komende periode nog vele interessante (korte) cursussen, zoals onder meer ‘Lachen is gezond’. Deze cursus is extra ingepland wegens grote belangstelling.
Nieuw in het programma dit najaar is ‘Gebarentaal’. Hier leer je de beginselen van deze officiële taal en word je op termijn misschien wel de nieuwe Irma Sluis. Ook is het nog mogelijk om je aan te melden voor de cursussen ‘Gelaatkunde’, leer ontdekken hoe je in elkaar zit aan de hand van je gezicht, en ‘Schrijf je eigen boek’, misschien wel een lang gekoesterde droom waarvoor je nog net een beetje hulp en handvaten nodig hebt om dit te kunnen realiseren.
Heb je wel de basis van Excel onder de knie, maar wil je meer de diepte in, dan kun je nog terecht voor de cursus ‘Excel voor gevorderden’.

Meer informatie over de inhoud van de diverse cursussen, de startdata en de mogelijkheden van inschrijven, kijk dan op www.volksuniversiteitoss.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties