Volksuniversiteit Oss e.o. presenteert nieuw cursusprogramma

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS – Afgelopen week is het cursusmagazine van Volksuniversiteit Oss verschenen met daarin het nieuwe cursusprogramma 2018/2019. Het is wederom een compleet en gevarieerd programma geworden met veel nieuwe cursussen op het gebied van Talen, Groei & Ontwikkeling, Kunst & Cultuur, Digitaal & Online, Body & Mind, Creatief & Constructief en Food & Drinks. Naast het volwassenonderwijs is ook het aanbod van de Columbus terug te vinden in het magazine.

Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio. Naast de reguliere talen zoals Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans zijn ook Nederlands voor anderstaligen (NT2), Grieks, Portugees, Russisch, Turks, Arabisch, Latijn, Pools, Chinees en Indonesisch in het aanbod opgenomen.
Elk niveau is terug te vinden, van beginners tot gevorderden. Zo biedt Volksuniversiteit Oss cursussen aan op niveau, die ter voorbereiding dienen voor internationale examens, te weten Spaans DELE en Engels Cambridge FCE & Advanced. Maar ook worden er intensieve, versnelde cursussen aangeboden in de talen Spaans, NT2, Italiaans, Duits en Frans. Voor haar taalcursussen maakt Volksuniversiteit Oss veelal gebruik van docenten die native speakers zijn.

Informatiebijeenkomsten talen
Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over een taalcursus of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten die Volksuniversiteit Oss organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten zullen diverse taaldocenten aanwezig zijn en is ook inschrijven direct mogelijk.
• Donderdag 6 september van 19 tot 21 uur in het Udens College Schepenhoek 101 in Uden. Ingang via President Kennedylaan (tegenover de Moskee).
• Zaterdag 8 september van 10 tot 12 uur bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 in Oss.
• Maandag 10 september van 19 tot 21 uur (alléén NT2 cursussen) bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 te Oss.

Totale aanbod
Dit najaar heeft Volksuniversiteit Oss haar programma verder verbreed en een groot aanbod nieuwe cursussen in het programma opgenomen. Zo zijn er o.a. mogelijkheden om je vaardigheden op het gebied van communiceren, debatteren en coachend leiderschap te verbeteren. Of op digitaal vlak meer kennis op te doen over Excel, je eigen Apple apparatuur of het beter vindbaar krijgen van je website. Maar ook cursussen met onderwerpen uit de kunstgeschiedenis en filosofie zijn terug te vinden in het aanbod.

Inschrijven via website
Meer informatie over de ruim 160 cursussen die vanaf september van start gaan, staan vermeld op www.volksuniversiteitoss.nl en in het huis-aan-huis verspreide cursusmagazine. Inschrijven is direct mogelijk via de website.
Het magazine niet ontvangen, maar wel interesse? Deze is ook af te halen bij onder meer Volksuniversiteit Oss, boekhandel Derijks, bibliotheek Oss/Uden, de Lievekamp en Markant.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties