In het Olympic Evenementen-centrum

Vlooienmarkt Wijchen: twee hallen vol spullen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - Veel mensen uit omgeving Wijchen-Nijmegen hebben van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om het nieuwe jaar goed te starten: zij hebben thuis een grote opruiming gehouden. Op de vlooienmarkt zondag 19 januari in het Olympic Evenementen-centrum verkopen zij tussen 10 en 17 uur hun overtollige huisraad. Voor de bezoeker is dit de uitgelezen kans om voor een appel en een ei het huis eens wat op te fleuren met leuke dingen. Het complex staat bomvol met tweedehands goederen en allerlei leuke hebbedingetjes.

Je komt in de twee grote hallen werkelijk van alles tegen: van antieke poppen tot diverse kleinmeubelen en van vele electrische gereedschappen tot emaille theepotten. Ook zal er het een en ander te vinden zijn voor kinderen : gezelschapsspellen, baby- en kinderkleding, fietsen, skelters en ga zo maar door.

De vlooienmarkt is in het Olympic Evenementen-centrum aan de Nieuweweg 203 in Wijchen. De markt is zondag 19 januari geopend van 10 tot 17 uur. De entree bedraagt 4 euro. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Rondom het complex zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen. Neem voor meer informatie contact op met 0161-456291.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties