Vitaal de overgang door

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Volksuniversiteit Oss heeft een nieuwe cursus ‘Vitaal de overgang door’ opgenomen in haar programma. Elke vrouw krijgt er op een bepaald moment in haar leven mee te maken. Maar hoe kom je deze toch vaak lastige periode door? Het maar ondergaan of zelf de regie nemen?

Je hormonen veranderen in de overgang en dat kan tot klachten leiden. Opvliegers, slapeloosheid, botontkalking, stemmingswisselingen en hoge bloeddruk. Jij bepaalt wat je ermee doet. Je kan kiezen om het te doorstaan en te accepteren en daardoor je leven erop aan te passen.
Maar je kan ook in de cursus ‘Vitaal de overgang’ leren en ervaren wat je kan doen om de hormonen en je klachten in balans te krijgen. In 4 bijeenkomsten leer je hoe je vitaal de overgang door kan komen, zodat je het leven kan leven wat jij graag wilt. Luister, ervaar en experimenteer op het gebied van voeding, beweging, stress en supplementen.
Elsbeth Slippens (foto) is leefstijl- en vitaliteitscoach maar ook ervaringsdeskundige als het gaat om de overgang. “Door te proberen heb ik ervaren wat wel en niet past bij mij om goed de overgang door te komen. En als ik mij netjes aan die regels houd, dan heb ik nergens last van. En dat is het mij meer dan waard.”

De cursus staat gepland op 18 november van 10 tot 12 uur. Inschrijven en meer informatie is terug te vinden op www.volksuniversiteitoss.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties