InFloyd laat oude tijden herleven in De Pas Heesch

Vijftig jaar na Pink Floyd…

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HEESCH - Het is bijna vijftig jaar geleden, 3 juni 1968, dat de Engelse rockband Pink Floyd speelde in De Pas in Heesch. In die periode kreeg de band internationale erkenning als grondleggers van de progressieve rockmuziek, tilde dit op een hoger plan tilde en maakte het toegankelijk voor een miljoenenpubliek. Als één van de meest succesvolle en invloedrijke bands verkocht Pink Floyd later wereldwijd meer dan 300 miljoen albums.

Het optreden van Pink Floyd in Heesch in 1968 was legendarisch. Daarom houdt Bibliotheek Heesch in samenwerking met De Pas op donderdag 24 mei een muzikale talkshow om terug te blikken op dit historische optreden. De avond vindt plaats in het café van De Pas.
Gasten bij de talkshow zijn Henk Janssen, destijds beheerder van De Pas, en John Seine. Hij haalde als manager en boeker grote bands als Supertramp, Deep Purple en Led Zeppelin voor het eerst naar Nederland. Hij was ook betrokken bij de tour van Pink Floyd in Nederland in 1968. Verder is er een quiz en is er ook een bandlid van InFloyd aanwezig.

Vijftig jaar na dato, op 1 juni, zullen in De Pas oude tijden herleven. De bekende Nederlandse tributeband InFloyd treedt dan in de voetsporen van hun grote voorbeeld, en komt met een avondvullende liveshow die de muziek van Pink Floyd opnieuw tot leven brengt. InFloyd is in hun relatief korte bestaan opgeklommen tot de top van de wereldwijde Pink Floyd tribute bands. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten à 29,95 euro zijn te reserveren via www.de-pas.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties