Horecagelegenheid is officiële trouwlocatie

Vier de mooiste dag van je leven bij Humphrey's Uden

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - In een oude, karakteristieke boerderij met rieten dak en originele steunbalken aan de Boekelsedijk 17, bevindt zich Humphrey's Uden. Dit restaurant is verscholen tussen de bomen en heeft een ruim en zonnig terras waar zomers de hele avond genoten kan worden. De horecazaak is tevens een officiële trouwlocatie, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het biedt de faciliteiten om alles op één locatie te organiseren: van huwelijksceremonie en diner tot receptie en feest.

Humphrey's Uden werkt graag mee aan de mooiste dag van je leven. “Wij streven ernaar om deze wens voor jullie in vervulling te laten gaan bij onze prachtige boerderij in Uden”, zegt Theo van Lith. “We beschikken over een unieke trouwlocatie waar de begrippen ruimte, rust en liefde terug te vinden zijn. Wij realiseren ons heel goed dat deze dag volledig om jullie draait en zorgen ervoor dat de diverse onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd en de dag soepel en zorgeloos verloopt. Je hebt er zelf geen omkijken naar.”

Arrangementen
Om het bruidspaar zoveel mogelijk te ontzorgen heeft Humphrey's Uden verschillende huwelijksarrangementen samengesteld. Hierin is trouwen op locatie opgenomen, het aantal daggasten, een overheerlijk diner, een feestavond met hapjes en drankjes, ondersteuning van bekwaam personeel en nog veel meer.
Er is al een arrangement vanaf 3.850 euro. Je mag dertig daggasten uitnodigen die na de ceremonie op locatie getrakteerd worden op een glaasje prosecco en een driegangenmenu. Aansluitend is er een feestavond waar vijftig extra gasten welkom zijn. Wil je het over een andere boeg gooien? Ga dan voor de tweede optie à 5.250 euro: veertig daggasten, een glaasje Kir Royal, viergangenmenu en zestig extra genodigden voor de feestavond. In beide pakketten zitten meerdere rondjes met bittergarnituur, een frietje met een snack aan het einde van de avond en een keur aan drinken. Je hebt de hele locatie tot je beschikking en hoeft geen zaalhuur te betalen. De arrangementen zijn uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan een fotograaf, een smakelijke bruidstaart, meer gasten of net wat je zelf voor ogen hebt. Humphrey's denkt graag met je mee om er echt een droomdag van te maken.

Andere feesten
Daarnaast biedt Humphrey’s Uden ook de mogelijkheid voor andere feesten of partijen zoals een verjaardagsfeest, babyborrel, bedrijfsfeest, walking dinner, brunch of lunch. Heb je belangstelling in een prachtige huwelijksdag of een andere feestelijke gelegenheid? Vraag dan naar de mogelijkheden via uden@humphreys.nl of bel 0413-260101 en vraag naar Theo van Lith.

Humphrey's bevindt zich op een prachtige groen locatie, net buiten het centrum. Van Lith: “Of je nu op de sfeervolle, voormalige hooizolder van de boerderij zit of beneden aan een van de gezellige houten tafels, wij verwennen de gasten graag met Brabantse gezelligheid, een goed glas wijn en lekker eten dat met zorg is klaar gemaakt.” Parkeren is gratis. Het adres is Boekelsedijk 17, maar je kunt het beste navigeren op Hockeyweg 1. Meer informatie op www.humphreys.nl/onze-restaurants/humphreys-uden 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties