‘Hier staat de cliënt centraal’

Van Schijndel Hoortechniek biedt maatwerk voor ieder individu

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

Een hoge kwaliteit hoorzorg leveren. Dat is de visie van Van Schijndel Hoortechniek in Heesch. Het zelfstandige gehoorbedrijf werkt alle dagen enkel met gediplomeerde mensen zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. ‘’Wij bieden de cliënt net iets extra’s’’, zegt Jeroen van Schijndel.

Hij benadrukt dat Van Schijndel Hoortechniek meer is dan een hoortoestelwinkel. Want naast dat hij veel verschillende soorten hooroplossingen aanbiedt, heeft Van Schijndel Hoortechniek ook gehoorbeschermers en wek- & waarschuwingssystemen. Ook mensen met oorsuizen kunnen er terecht. ‘’Wij willen maatwerk leveren. Bij ons is iedere cliënt uniek. Mensen terugbrengen in een horende wereld, dat is ons doel’’, zegt Van Schijndel.

Persoonlijk contact
Om de cliënten terug te brengen in de horende wereld is soms een intensief traject nodig. "Dat is niet erg. Het gaat erom dat wij voor iedere cliënt een passende oplossing vinden. Daarbij wordt goed geluisterd naar de persoonlijke omstandigheden. De één vergadert veel, de ander heeft een aparte hobby waar we rekening mee houden. Ieder oor is uniek. Iedere client krijgt de mogelijkheid om een toestel te ervaren in allerlei situaties. Middels instellen met moderne meetapparatuur zijn onze klanten binnen enkele weken al gewend aan hun hooroplossing." Maatwerk dus voor ieder individu. Zo onderscheidt Van Schijndel Hoortechniek zich van de grote ketens.

Nieuwe techniek
Het zijn juist de nieuwe, geavanceerde en volautomatische technieken in hoortoestellen die ervoor zorgen dat een slechthorende nog beter functioneert in alle voorkomende situaties. Van Schijndel gaat altijd voor de meest passende oplossing. "Eentje die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Dat kan inderdaad een toestel zijn waarop je minder vergoeding krijgt, maar maatwerk is ons veel meer waard. En de klant ook."

Gratis gehooronderzoek
U bent van harte welkom voor een gratis gehooronderzoek, informatie over hooroplossingen en de allernieuwste ontwikkelingen op hoorgebied. Er is iedere dag minimaal één gediplomeerd audicien aanwezig. Jeroen van Schijndel: "Door onze kennis en jarenlange ervaring is een bezoek aan KNO arts en Audiologisch centrum in de meeste situaties niet meer nodig. Op deze manier besparen we nog wat extra op de zorgkosten en kunnen we u sneller helpen."

Maak dit jaar nog gebruik van uw vergoeding en maak direct een afspraak bij Van Schijndel Hoortechniek aan 't Dorp 29 in Heesch (0412-475959), de Burchtstraat 19 in Wijchen (024-6637311) of de Botermarkt 3 in Uden (0413-330905).

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties