Dringende vraag om gastgezinnen

'Vakantie van hun leven' voor Bosnische kinderen in gevaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REGIO - Stichting Kinderhulp Bosnië is dringend op zoek naar gezinnen die hun huis en hart open willen stellen voor twee arme Bosnische kinderen. "Wij hebben een groot tekort en zoals het er nu voor staat zullen, moeten een aantal kinderen ernstig teleurstellen", luidt Peter van Laar de noodklokl. "Daarom roepen we iedereen op: als het enigszins mogelijk is, stel je dan asjeblief beschikbaar als gastgezin. Voor jouw en je gezin wordt dat een zeer dankbare en onvergetelijke ervaring."

De stichting is en blijft op zoek naar gastvrije gezinnen waar twee arme kinderen de 'vakantie van hun leven' kunnen beleven. Ook 'oma en opa'-gezinnen zijn meer dan welkom. De Bosnische kinderen zoeken van zondag 10 tot zaterdag 30 juni onderdak. Stichting Kinderhulp Bosniё verzorgt tijdens het verblijf twee à drie keer per week een dagactiviteit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van Laar via 06-40250118 en kinderhulpbosnie@hotmail.com. Op www.kinderhulpbosnie.nl is uitgebreide informatie te vinden. Bij interesse wordt na contact een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Pas na dit bezoek besluit je definitief of je aan dit initiatief mee wil werken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties