Vaccinatielocatie Berghem sluit deuren na woensdag

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BERGHEM - Woensdag 8 september is de laatste dag dat de vaccinatielocatie van GGD Hart voor Brabant in Berghem is geopend. Die dag is er ook open inloop voor prikken zonder afspraak.

Nu de massavaccinatie voorbij is, sluit de GGD in de maand september zes van de acht vaccinatielocaties. De prikplekken in Den Bosch en Boxmeer zijn al opgeheven. Daarmee is Berghem de derde vaccinatielocatie die gaat sluiten. Hierna volgen nog: Uden, Boxtel en Tilburg. Waalwijk en Veghel blijven de komende maanden open. Berghem biedt de laatste dag nog een mogelijkheid om te prikken zonder afspraak. Dit kan tussen 10 en 15 uur.

110.000 mensen geprikt
In totaal zijn er vanaf de eerste openingsdag op 23 maart tot sluiten rond de 110.000 mensen in Berghem geprikt. De piek was van 25 mei tot en 4 augustus, met 1.200 prikken per dag. De locatie is goed bezocht. Alle afspraken zaten vol. De GGD heeft de locatie ook gebruikt voor het prikken tegen HVP. Huisartsen hebben de locatie gebruikt voor de tweede prik AstraZeneca voor de specifieke doelgroepen die zij prikten.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties