Unieke Sportdag in Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Tijdens de Unieke Sportdag kunnen mensen met een beperking laagdrempelig kennismaken met een divers sportaanbod. De activiteiten vinden plaats op de Talentencampus in Oss. In het ochtendprogramma zijn kennismakingslessen ingericht voor kinderen en jongeren uit het speciaal onderwijs. De clinics sluiten het meest aan bij de leerlingen uit de bovenbouw van het SO (vergelijkbaar met groep 6-7-8) en de onderbouwleerlingen van het VSO (vergelijkbaar met eerste en tweedejaars). Het middagprogramma is bedoeld voor jongeren en volwassenen vanuit dagbestedingen, dagopvang, woongroepen en aangepaste sportgroepen.

Als deelnemer kun je ervoor kiezen om kennis te maken met het sportaanbod door deel te nemen aan maximaal drie clinics van een half uur. Als dat te intensief is, kun je ook gewoon lekker rond kijken, een beetje van al het aanbod proeven en ook op de sportmarkt kijken waar nog meer sportaanbieders informatie geven over hun aangepaste beweegaanbod.

De organisatie hoopt op zoveel mogelijk sporters. In het uitgebreide programma zijn veel sporten opgenomen, onder meer handboogschieten, judo, dansen, tafeltennis, GoalCHA, korfbal in de zaal of voetballen in het Top Oss-stadion. Het is belangrijk dat iedereen ook na deze sportdag lekker kan (blijven) bewegen op zijn of haar niveau. Daarom is er een samenwerking met sportaanbieders uit de regio zodat de deelnemers ook een goede aansluiting kunnen maken met een vereniging of sportaanbieder in de buurt.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar noordoostbrabant@unieksporten.nl, bel naar 0412-631039 of neem een kijkje op www.sport-expertise-centrum.nl/product/unieke-sportdag-2019/

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties