Nieuwe trekkers voor Ceylan Dundar en Olcay Ider

Twee werknemers 25 jaar in dienst bij ITC Holland Transport

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - De chauffeurs Ceylan Dundar en Olcay Ider zijn al meer dan 25 jaar werkzaam bij ITC Holland Transport als Internationaal Tankwagenchauffeur. Zij kregen vrijdag 17 februari een nieuwe vrachtwagen.

ITC-directeur Dominicus van Schaick met Ceylan Dundar en Olcay Ider.

ITC Holland Transport vervoert uitsluitend vloeibare levensmiddelen in een tank of een tankcontainer. De twee chauffeurs rijden altijd voor Friesland Campina in ploegendienst: vier dagen rijden en daarna vier dagen vrij. Ook twee andere chauffeurs kregen een nieuwe vrachtwagen.

Eerste nieuwe DAF’s
In 2018 worden er in totaal 12 nieuwe trekkers geleverd bij de Osse transportgigant. Deze eerste twee trekkers worden voor het transport bij Friesland Campina ingezet. De trekkers gaan zeven dag per week rijden. ITC doet dit al zeer lang met een totaal van zes stuks. Het transport vindt plaats tussen de fabrieken van Friesland Campina in Nederland, België en Duitsland.

Anderhalf miljoen kilometer
De trekkers die werden ingeleverd door deze twee professionals zijn twee DAF-trekkers, ieder 7 jaar oud en met anderhalf miljoen kilometer op de teller. Dit is onder normaal onderhoud een geweldige prestatie van vrachtauto, chauffeur en monteur.

De directie van ITC Holland Transport wenst Olcay en Ceylan veel veilige kilometers met de nieuwe vrachtwagens.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties