Ruim aanbod kennismakingscursussen voor basisscholieren

Try-out Sports komt er weer aan in gemeente Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Het Sport Expertise Centrum (SEC) heeft in samenwerking met de Osse sportverenigingen weer een ruim aanbod aan sportcursussen weten samen te stellen. Hierdoor kunnen alle basisscholieren in de gemeente Oss snuffelen aan een sport waar zij interesse voor hebben. Vanaf 14 september kunnen de basisscholieren zichzelf inschrijven voor ruim 35 verschillende cursussen. Een cursus bestaat uit minimaal vier lessen en kost 10 euro per deelnemer.

Vanaf 31 augustus worden er promotieposters uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Oss met daarop het volledige cursusaanbod. Op www.sport-expertise-centrum.nl/product-categorie/sportactiviteiten/ is het cursusaanbod ook nu al te bekijken. Inschrijven voor cursussen kan ook op deze website, maar is pas mogelijk vanaf maandag 14 september om 12 uur 's middags.

De kinderen kunnen samen met hun ouders/verzorgers rustig thuis een keuze maken uit een of meerdere sporten waarmee ze graag kennis willen maken. Het is wel verstandig om dit voor 14 september al te doen, want bij sommige cursussen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en geldt de regel: vol is vol. De eerste cursussen worden gegeven vanaf maandag 1 oktober.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties