Top 900 Omroep Brabant keert terug op radio

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BRABANT - Omroep Brabant gaat weer op zoek naar de negenhonderd beste liedjes allertijden tijdens de Top 900. De muzieklijst keert na jaren van afwezigheid weer terug op de radio. De stembus is maandag 17 augustus in het programma Wakker! geopend. Er kan negen dagen lang gestemd worden. "De laatste editie stamt uit 2014", vertelt Maarten Kortlever. "Jarenlang sloot Omroep Brabant de zomervakantie af met deze ode aan de beste popmuziek allertijden. We hebben er weer zo ongelofelijk veel zin in!"

In de negen edities die tot nu toe zijn geweest was er één constante factor: de nummer één. Guus Meeuwis voert al sinds jaar en dag de lijst aan met zijn nummer Brabant. "In de loop der jaren zagen we de lijst wel veranderen", zegt Kortlever. "Het is interessant om te zien hoe Brabant nú stemt." Dat kan tot en met 25 augustus nog via http://top900.omroepbrabant.nl. Om 23.59 uur gaat de stembus dicht. De Top 900 is vanaf zaterdag 29 augustus een week lang te beluisteren op Omroep Brabant.

Omroep Brabant is te beluisteren via de website (www.omroepbrabant.nl/radio) of via de ether voor Noordoost-Brabant FM 95.8, Midden-Brabant FM 91.9, West-Brabant FM 91.0 of Zuidoost-Brabant FM 87.6.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties