Thuis in Oss Cup in TOP-stadion

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Samen sporten is een uitstekende manier voor mensen om elkaar beter te leren kennen. Daarom houdt Thuis in Oss in samenwerking met het Sport Expertise Centrum (SEC), en dit jaar voor het eerst ook met TOP Oss, op donderdag 1 oktober weer de Thuis in Oss Cup, een voetbaltoernooi voor Ossenaren en nieuwe Ossenaren. Iedereen van 16 jaar en ouder die voetbal leuk vindt kan gratis meedoen, ervaring is geen must. De Thuis in Oss Cup wordt dit jaar gespeeld in het stadion van TOP Oss.

Het draait tijdens de Thuis in Oss Cup niet alleen maar om voetbal; gezelligheid staat voorop. Daarom wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes en een DJ die van deze avond een klein feestje maakt. Angelo Schuurmans, oprichter van Thuis in Oss: “Het doel van dit toernooi is dat mensen elkaar leren kennen en hun netwerk verbreden. Samen sporten is daar een perfecte manier voor. Dat heeft de eerste Thuis in Oss Cup vorig jaar wel bewezen.”

Teams
Je kunt je individueel, met een paar voetbalmaatjes of met je hele voetbalteam aanmelden. Het SEC stelt uit alle aanmeldingen de teams samen, zodat er per team een mooie mix ontstaat van oude en nieuwe Ossenaren en ervaren en minder ervaren voetballers. De Thuis in Oss Cup vindt plaats op donderdag 1 oktober vanaf 19 uur in het stadion van TOP Oss aan de Nelson Mandelaboulevard in Oss. Deelname is gratis. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Aanmelden voor de Thuis in Oss Cup 2020 kan via www.thuisinoss.com

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties