The Voice Kids-sterren stralen op Hoessenbosch Familie Festival

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BERGHEM - Kinderen krijgen zaterdag 4 september de kans om samen met hun hele familie naar een heus festival te gaan. De kindermiddag van het bijna uitverkochte Hoessenbosch Festival is dit jaar omgetoverd tot het Hoessenbosch Familie Festival. Compleet met verschillende stages, een blokkenschema en de tofste artiesten van dit moment. Wat dacht je van Emma Kok, Bente van der Steeg en Dax Hovius? Alle drie bekend van The Voice Kids.

De jonge artiesten kijken enorm uit naar het familiefestival midden in de bossen van Berghem te komen. “Het optreden voor publiek gaat nu echt beginnen", zegt Emma. "Ik kan niet wachten om al die lachende gezichten te zien op het Hoessenbosch Familie Festival." Bente belooft haar publiek verschillende stijlen en genres: “Ik weet zeker dat er voor iedereen wel een leuk nummer tussenzit.” Dax gaat voor een ingetogen optreden. “Ik heb onlangs mijn eigen single uit mogen brengen en die laat ik dan natuurlijk ook horen”, verklapt hij.

Nog veel meer artiesten
Naast Emma, Dax en Bente zijn er nog veel meer artiesten die te zien zijn op de stages. Onder anderen Shanoa, Elisabeth, Ayla, Britt, Sem, Soufiane en Daphne van The Voice Kids komen en zelfs Dani, Nienke, Bram en Sem van The Voice of Holland treden op voor het Berghemse publiek. Verdernog Bodine en Iris van We Want More en Renske van Beat Me. Ze zijn er allemaal. Lekker dansen doe je op muziek van de Alpenzusjes, PartyFrieX en Uit Oe Bolleke. Joris Brukx verzorgt de presentatie op het hoofdpodium.
Op het festivalterrein is er naast de optredens op elk moment wel wat leuks te beleven, zoals survivallen, boogschieten, knutselen, ponyrijden, je haar laten doen in de kinderkapsalon of naar de kinderboerderij. Het organisatietrio Ad Heesakkers, Erik Pardoen en Dennis Hogeboom is trots dat ze dit alles voor elkaar hebben gekregen op een eerste editie.

Het Hoessenbosch Familie Festival is zaterdag 4 september van 11 tot 16 uur. De middag is bedoeld voor het hele gezien. De line-up is speciaal samengesteld voor leerlingen van de basisschool, maar ook jongere en oudere kinderen zijn van harte welkom. Er is voor iedereen genoeg vermaak, ook voor ouders. Tickets kun je kopen op www.hoessenboschfestival.nl en kosten 5,55 euro per stuk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties