Talentenveiling leerlingen TBL Het Hooghuis met verrassing van Henk Schiffmacher

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

OSS - Op 31 januari houden leerlingen van het TBL een benefietavond om geld in te zamelen voor QuestTrek. De avond wordt gehouden in het TBL-gebouw aan de Molenstraat 30 te Oss. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur. De school is vanaf 19 uur open.

Bezoekers kunnen genieten van hapjes, drankjes en muziek van de band Lowki. Op deze avond zal er ook een talentenveiling worden gehouden. Dit houdt in dat mensen hun bijzondere talent beschikbaar hebben gesteld en de hoogste bieder mag gebruik maken van dit talent. Er kan geboden worden op talenten als koks, ontwerpers, loodgieters, muzikanten, experts, een verrassing van Henk Schiffmacher en nog veel meer! Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de stichting Mountain Child Care.

Op 2 april vertrekken acht leerlingen van het TBL op een heel bijzonder avontuur, samen met een docent en begeleiders van MyQuest. Zij gaan een 6-daagse QuestTrek lopen in de Nepalese Himalaya, waarop je leert over jezelf, de studie waarvoor je wilt gaan en je missie. Een QuestTrek is een persoonlijk leiderschapsreis voor het onderwijs. Dit doen zij samen met zes Nepalese wees- en straatjongeren.

Voordat zij in april op het vliegtuig stappen, gaan zij eerst geld ophalen voor de stichting Mountain Child Care. Deze stichting zorgt ervoor deze wees- en straatjongeren de juiste begeleiding krijgen om hun talenten te ontdekken en met deze talenten een goede toekomst voor zichzelf kunnen opbouwen. De Nepalese jongeren met wie zij op wandeltocht gaan, worden begeleid door deze organisatie.

Kaartjes voor de avond zijn verkrijgbaar voor 7,50 via https://www.eventbrite.com/e/tickets-benefietavond-tbl-89223817841 of in de hal van school tijdens de avond (betalen kan dan alleen contant). Voor vragen kan men terecht op instagram @tblnaarnepal of stuur een mailtje via questtrektbl@gmail.com. Kijk voor informatie over MyQuest of Mountain Child Care op www.myquest.academy of www.mountainchildcare.org.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties