Sportpark Uden decor voor finale Keiencrosscompetitie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Op het sportpark van Uden wordt zondag 17 maart de finale gehouden van de Keiencrosscompetitie. De Parkcross staat die dag op de agenda. Dit is de vierde en afsluitende hardloopwedstrijd van atletiekvereniging De Keien. Er wordt een afwisselend, bochtig en grotendeels onverhard parcours uitgezet. Dweilorkest De Klankentappers verzorgt met een gezellig deuntje de muzikale omlijsting.

 

De afgelopen maanden hebben deelnemers aan de crosscompetitie punten kunnen verzamelen tijdens de PNEM-cross, Bedafcross en de Pannekoekenbakkercross. De drie beste resultaten uit vier crossen bepalen de eindscore in het klassement. Bij de vrouwen heeft Marlin van Hal uit Langenboom het eindklassement al in haar voordeel weten te beslissen. De strijd om de overige podiumplaatsen ligt nog open. Bij de mannen is het erg spannend aan de kop van het klassement. Tijdens de Parkcross zal hier beslist worden wie na afloop op het podium mag staan.

Zes ronden
De Parkcross begint om 10 uur met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B, recreanten en wedstrijdlopers begint om 10.45 uur. Deelnemers kunnen finishen na iedere ronde (1.780 meter) met een maximum van zes ronden (10.680 meter).

Deelnemen
Inschrijven voor de Parkcross is mogelijk tot een kwartier voor de start bij het wedstrijdsecretariaat in het atletiekstadion. Iedereen die van hardlopen houdt kan deelnemen. De inschrijfkosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en de pupillen betalen 3 euro per persoon. Deelnemers kunnen parkeren, omkleden en douchen bij atletiekstadion De Kuip. In de kantine van het stadion is na afloop van de wedstrijd de prijsuitreiking. Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties