Sidney van den Bergh lijsttrekker CDA Oss bij verkiezingen in 2022

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Woensdagavond heeft het CDA Oss tijdens de algemene ledenvergadering unaniem Sidney van den Bergh (foto) gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing in 2022.

Sidney van den Bergh is raadslid voor het CDA, geboren in Macharen, woont in Oss, is al bijna 22 jaar getrouwd met Astrid en is vader van 2 zoontjes. Hij werkt bij ING in Amsterdam. Daarnaast zet hij zich in voor religieus erfgoed, is hij parochiebestuurder in Oss en extern deskundige bij afstudeerzittingen op Avans Hogeschool in Den Bosch.

“We hebben landelijke, maar ook lokale politiek te vaak verdeeld in links of rechts en zo zit onze samenleving gewoon niet elkaar. We zijn nooit uitsluitend alleen maar links of uitsluitend helemaal rechts. Als het gaat om mensen die moeilijk aansluiting kunnen vinden in onze maatschappij willen we daar als CDA wat aan doen. Je mag het links noemen maar ik noem het solidariteit. En als het gaat om geld uitgeven dan zijn we kritisch. Je mag het rechts noemen, ik noem het ons rentmeesterschap."

'Kansen'
"We hebben een serieuze crisis te overwinnen en dat vraagt om positieve en resultaatgerichte oplossingen. Iedereen wordt wel op een manier geraakt en soms lopen de tegenstellingen hoog op. En dan is het middengeluid een verademing, daar mogen we trots op zijn, daar liggen onze kansen.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties