Sfeervolle eerste dag Groen Genieten Wijchen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BALGOIJ - Het sfeerevenement Groen Genieten Wijchen van Lepona Tuinarrangeurs kent een succesvolle start. Ruim 1.200 bezoekers wisten op de zonnige zaterdag 21 april de weg te vinden naar de groen- en lifestylemarkt. De ideale plek om je te laten inspireren en informeren voor je tuin. Wie het gemist heeft, kan morgen (zondag 22 april) op herhaling van 10 tot 17 uur.

De mensen genoten onder meer van creatieve demonstraties, proeverijen van eerlijke producten en al het moois dat de natuur in je tuin kan bieden. Ze shopten de mooiste bloemen, planten en bomen, luisterden naar muziek, genoten van het weidse uitzicht op de berg in de belevingskwekerij in ontwikkeling en struinden alle leuke stands af op het event. Het hoogtepunt was de roofvogelshow.

Aan iedereen is gedacht, want de kinderen konden  zich vermaken op de zandberg, een rondje op de pony, kalfjes knuffelen, voetballen of lopen over het blotevoetenpad, schminken, knutselen en nog veel meer. En vergeet ook zeker de roofvogelshow in de middag niet. Voor wie nog niet geweest is of nog een keer wil genieten van deze gezelligheid, kom morgen tussen 10 en 17 uur naar Lepona Tuinarrangeurs aan de Houtsestraat 30 in Balgoij.

 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties