Schulthess geeft wasoplossing weg voor jouw vereniging of stichting

Door De redactie van Arenalokaal.nl

OSS - Rutte zegt het bij iedere persconferentie: "En we wassen onze handen stuk." Het belang van hygiëne was al bekend, maar wordt deze dagen duidelijker dan ooit. Wat daarnaast ook opvalt is de grote bereidheid elkaar te helpen. Daar doet Schulthess graag aan mee. De fabrikant stelt namelijk een professionele was- én droogautomaat beschikbaar, met een waarde van 7.995 euro, voor een vereniging of stichting.

Alle instellingen, stichtingen en verenigingen met een ANBI- of SBBI-status kunnen meedoen. En dat is supersimpel. Vul op http://winactie.rodus-professional.nl het deelnameformulier in en de stichting of vereniging van jouw keuze doet mee. Je kunt je winkansen vergroten door, bijvoorbeeld via social media, mensen te activeren diezelfde stichting of vereniging aan te melden.

Duurzaamheid en kwaliteit
Vanuit thuisbasis Oss opereert een ervaren team van professionals in de hele Benelux. Kiezen voor het Zwitserse merk Schulthess is kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit. Stel je hoge eisen aan uw was- en droogapparatuur en verwacht je een uitstekende service? Dan is Schulthess een betrouwbare partner. De wasautomaten en drogers hebben diverse programma’s, waaronder speciale programma’s voor gedesinfecteerd wasgoed.

Winactie
Schulthess biedt in samenwerking met Rodus Professional een professionele topLine pro 9240 wasmachine en topLine pro 9350 droogautomaat beschikbaar. De winactie ‘Gun een ander de beste wasoplossing’ loopt van 1 tot en met 31 juli 2020. De winnaar zal in augustus van dit jaar worden bekendgemaakt via de website. Met deze winactie hoopt Schulthess in te spelen op de hygiënebehoefte van vandaag en de naamsbekendheid van Schulthess te vergroten bij zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven en andere stichtingen en verenigingen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties