Ruim 500 deelnemers trotseren Unieke Obstacle Run

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Rond de Geffense Plas in Oss vond vrijdag 11 september de Unieke Obstacle Run plaats. Alle deelnemers konden op hun eigen tempo en onder begeleiding het parcours afleggen. Wethouder Kees van Geffen verzorgde het startschot.

De deelnemers startten vanaf het strand van de Geffense Plas. Vanaf daar ging de 3,5 kilometer lange run verder het terrein op. Onderweg werden de deelnemers uitgedaagd om de obstakels te bedwingen. Zo moest er geklommen, gerend en gesprongen worden om uiteindelijk over de finishstreep te komen. De hindernissen waren zo vormgegeven dat deze begaanbaar waren voor deelnemers met diverse type beperkingen. De deelnemers waren afkomstig vanuit het speciaal onderwijs en van woon- en zorggroepen uit Oss en Uden. Ze startten in kleine groepjes verspreid over de hele dag, zodat er te allen tijde anderhalve meter afstand gehouden kon worden.

Deze Unieke Obstacle Run is een initiatief van het Sport Expertise Centrum in samenwerking met Uniek Sporten en is mogelijk gemaakt door BrabantSport en de gemeente Oss. Studenten van De Leijgraaf Sport en Gezondheid hielpen mee tijdens het evenement.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties