Make Your Day: de open dag voor jouw talent

ROC de Leijgraaf opent vrijdag 16 november haar deuren

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VEGHEL/OSS/CUIJK - ROC de Leijgraaf houdt op vrijdag 16 november weer een open dag. Thema is ‘Make Your Day’: de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestigingen aan de Euterpelaan, Nelson Mandela Boulevard en de Gasstraat Oost in Oss terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Ook kunnen zij aan de slag met leuke projecten op het gebied van food, health, lifestyle en technology.

Het onderwijs wordt in de lokalen en praktijkruimtes tot leven gebracht. Bezoekers kunnen ervaren wat een opleiding in de praktijk betekent. En wie anders dan Leijgraaf (oud-)studenten en de regionale bedrijven met wie wordt samengewerkt kunnen dit verhaal beter vertellen? Wie nog twijfelt over welke opleiding hij of zij wil gaan volgen, kan de workshop ‘Kiezen doe je zo’ volgen.

Algemene informatie
Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is vrijdag 16 november van 15.00 tot 20.00 uur bij ROC de Leijgraaf, aan de Euterpelaan 100, Nelson Mandela Boulevard 4 en de Gasstraat Oost 12 in Oss. informatie over de open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/opendag

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties