Restaurant Muggels wil Uden verrassen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Muggels Wine&Dine is de naam van een splinternieuw restaurant in Uden. Aan het roer staat een oude bekende: Theo van Lith, voorheen het gezicht van Humphreys. Theo en compagnon Louize Verspui geven met Muggels vorm aan een mooie nieuwe ambitie. (foto: Bianca van den Broek)

“Muggels is helemaal gebaseerd op vers en puur genieten”, vertelt Theo. “Op onze kaart staat een mix van Frans-Aziatische en mediterrane gerechten, gemaakt van zoveel mogelijk producten uit de regio. Vis van de visspecialist, vlees van de slager en groente van de groenteboer… Onze chef maakt er een verrassende tuna tataki van, een heerlijke pasta, een lekker stuk ossenhaas en nog veel meer.”

Ook de wijnkaart is vernieuwd en herbergt volgens Theo verrassende (top)wijnen. “Wat denk je van een chardonnay van Louis Latour of een lekkere blushing rosé? En zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Karakteristieke boerderij
De locatie van het restaurant is de karakteristieke boerderij aan de Boekelsedijk, met voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is Muggels niet alleen een geschikte locatie voor een sfeervol diner; het restaurant herbergt ook borrels, walking diners, private dinings en bruiloften (Muggels is een officële trouwlocatie). En wie beschikt over ‘het mooiste terras van Uden’, waar tot tachtig gasten kunnen plaatsnemen, heeft inderdaad alles in huis voor een heerlijke dosis verwennerij…

Muggels Wine&Dine is gevestigd aan de Boekelsedijk 17 in Uden. Een tafel reserveren kan via 0413-260101 of reserveringen@muggels.nl
Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 23.00 uur. De keuken serveert de gerechten van 16.00 tot 22.00 uur. Maandag en dinsdag gesloten.

Kijk voor meer informatie op www.muggels.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties