Regio Ravenstein - Herpen

Ludieke fietstocht geweldig verlopen

Zonnebloem fietst door de natuur

Door Jacqueline van der Waarden

HERPEN-Vrijdag 10 augustus organiseerde de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. een fietstocht door de omgeving van Herpen, Berghem en Koolwijk. Vertrekpunt was bij het Alard van Herpenplein met in totaal 26 gasten en 18 begeleiders, vervolgd door een prachtige tocht door Herperduin met een stop bij het Ganzenven, waar 2 gastvrouwen van Herperduin het een en andere vertelde over het ven en het bos.

Via het slingerpad door het bos gingen we op weg naar Berghem, waar Stephanie klaar stond met appels en meloenen die geschonken zijn door fruitteeltbedrijf van Huisseling uit Dieden en Donatos Gewoon Bijzonder uit Ravenstein. De flesjes water voor onderweg met evt. Karvan Cévitam erin, werd aangeboden door de PLUS uit Herpen. Het was een kleurrijk gezicht met de geel-blauwe veiligheidsvestjes die aangeboden zijn door VVN-Maasland afd. Oss met dank aan Ine van Aarsen en Antoon de Klein. Als laatste werd er gestopt bij het Kolluks Hofke waar een ieder kon genieten van koffie/thee en gebak.

Wij kijken zeer tevreden terug op deze geweldige fietstocht, waar gasten en niet gasten van de Zonnebloem aan deel hebben genomen. Zonder al deze mensen en de hulp van de vrijwilligers was deze dag nooit tot zijn recht gekomen.

Wij danken iedereen voor zijn/haar inzet.

Commissie PR&Communicatie
Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o.

Mocht u bovenstaande leuk vinden, en lijkt het u iets om hier volgend jaar aan deel te nemen, wordt dan gast of vrijwilliger van de Zonnebloem. U betaald geen lidmaatschap! Neem eens een kijkje op de website van de Zonnebloem afdeling Ravenstein voor meer informatie. www.zonnebloem.nl/ravenstein

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties