Regio Ravenstein - Herpen

Zonnebloem bij Op Naar Ravenstein

Door Jacqueline van der Waarden

RAVENSTEIN - Voor het eerst in jaren stond de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. weer op de markt Op Naar Ravenstein. Een jaarlijkse vlooienmarkt langs de stadsgrachten van Ravenstein. Wat ooit is begonnen als een kleine vlooienmarkt is in 34 jaar tijd uitgegroeid tot een vlooienmarkt met ruim 250 kramen en duizenden bezoekers. Ook nu was het weer druk. In de vroege ochtend kwamen er al bezoekers een kijkje nemen.

Ook de Zonnebloemkraam werd drukbezocht. Deze keer was het brood gebakken door echte bakker Willy van Mook uit Ravenstein. Het gewicht van het brood was 2220 gram en is gewonnen door Diana van Breda uit Deursen. Zij zat er het dichts bij met 2230 gram. De zelfgemaakte jam door Gerda van Orsouw uit Dieden werd ook goed verkocht, net als de zelfgemaakte jam door een vrijwilligster van de afdeling, waarvan de pruimen zijn geschonken door Wim Kuijpers uit Demen. Ook van de zelfgemaakte knuffels (door een vrijwilligster van de afdeling) werden er diverse verkocht. Het 21-spel was voor vele weer een gokje. Mensen die een prijsje wonnen, schonken het bedrag weer terug aan de afdeling. Onze hartelijke dank hiervoor. De duofiets, geplaatst door Stichting Duofiets uit Ravenstein, trok weer veel bekijks. Sommige gasten wilden zelfs de fiets kopen.

Door mee te spelen met het 21-spel, het raden van het krentenbrood, het kopen van artikelen en de donaties, heeft iedereen een steentje bijgedragen om leuke uitjes te organiseren voor onze gasten. Iedereen die meegeholpen heeft of de Zonnebloem heeft gesteund, wederom bedankt. Zonder jullie kunnen we het niet doen!

Mocht u interesse hebben als vrijwillig(st)er of gast van de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o., of weet u iemand, neem dan een kijkje op www.zonnebloem.nl/ravenstein. U vindt hier alle informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties