Muziek

Zing mee met het popkoor van Jeugdtheater Spons

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN/RAVENSTEIN - Na een succesvolle start begin 2020 is het popkoor van Jeugdtheater Spons weer gestart met het nieuwe seizoen. Ben je tussen de 6 en 18 jaar, dan ben je van harte welkom om gezellig te komen meezingen. Je kunt het hele jaar instromen. Nieuwsgierig? Loop dan gewoon eens binnen voor een proefles. Het koor repeteert op dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur in de Heemkamer aan de Rogstraat 12 in Herpen.

Het popkoor zingt eigentijdse kids- en popmuziek. De leden mogen ook zelf met ideeën voor nieuwe liedjes komen, zodat het programma aansluit bij de eigen interesses. De leiding van het popkoor is in handen van Lonneke van der Veer, die ook de regie heeft over de drie theatergroepen in Ravenstein, Herpen en Berghem.
De jaarlijkse contributie is 100 euro. Daarvoor repeteer je één keer in de week met uitzondering van de vakanties en neem je deel aan de jaarlijkse Sponsdag als afsluiting van het jaar.

Het popkoor treedt regelmatig op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korenfestival, de Communitydag van het Koning Willem 1 College of een uurtje zingen bij een verzorgingshuis. Maar naast dit alles krijgt het popkoor ook haar eigen moment om te shinen tijdens het theaterweekend van Jeugdtheater Spons.

Heb je interesse meld je dan aan via www.jeugdtheaterspons.nl of stuur een mail naar jeugdtheaterspons@outlook.com

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties