Regio Ravenstein - Herpen

Zandsculpturen Festival Brabant

Zandsculpturen Oss opent haar deuren voor Zonnebloem Ravenstein

Door Jacqueline van der Waarden

OSS - Op donderdag 23 augustus gingen om 10 uur de deuren open. Twee uur eerder dan de oorspronkelijke tijd. Zo konden de gasten van de Zonnebloem afdeling Ravenstein en omstreken op hun gemak 2 uur lang genieten van al het moois. Het terrein van het voormalige Bergoss rook naar heerlijk verse koffie.

Met zo'n 25 gasten en 9 vrijwilligers was het een gezellige drukte. Het thema circus gaf veel bekijks, maar zeker ook onderling overleg. Oude herinneringen van een bezoek uit het circus kwamen naar boven. Iedereen vond het allemaal knap gemaakt. Wat een kunstwerk, werd menigmaal geroepen.
Na een welkomst woordje door Jacob Aldus en een dankwoord aan de organisatie met name Alec Messchaert, was het weer tijd om huiswaarts te gaan. Wij kijken terug op een geweldige ochtend.

Wij danken een ieder voor de samenwerking. Mede dank aan de gemeente Oss voor het tijdelijk mogen parkeren op de Koningsloper.

https://www.zonnebloem.nl/ravenstein/ervaringen/2018/8/zandsculpturen-oss-opent-haar-deuren-voor-de-zonnebloem-afd-ravenstein-eo

Zonnebloem afd. Ravenstein e.o.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties